loader

Knjigovodstvene usluge u Beogradu

Dobro došli u Goldman knjigovodstvenu agenciju, gde se preciznost i pouzdanost susreću sa modernim pristupom knjigovodstvu koji je prilagođen vašim potrebama.

Naš tim iskusnih knjigovođa u Beogradu posvećen je tome da vam omogući poslovanje bez stresa, uzimajući na sebe kompletnu brigu o vašem knjigovodstvu i administraciji. 

Naša knjigovodstvena agencija u Beogradu vam osigurava:

 • Uštedu novca na poslovnim troškovima
 • Uštedu vremena i veći fokus na razvoj Vašeg biznisa
 • Izbegavanje nepotrebnih gubitaka
 • Zaštitu Vašeg poslovanja
 • Eliminaciju finansijskog rizika
knjigovodstvena agencija beograd i novi sad

Dobar knjigovođa = Uspešan biznis

Goldman je knjigovodstvena agencija u Beogradu i Novom Sadu koja pruža finansijsko – pravna rešenja kompanijama širom Srbije, ali i šire. 

Uspešna saradnja sa više od 100 zadovoljnih klijenata govori o kvalitetu naših knjigovodstvenih usluga i odnosu sa klijentima.

Ukoliko vam je poreban tim profesionalnih knjigovođa u Beogradu, budite sigurni da ćemo učiniti sve da ispunimo sva vaša očekivanja i poslovne zadatke.

Sve knjigovodstvene usluge na jednom mestu

U Goldman knjigovodstvenoj agenciji verujemo da bi vođenje vašeg poslovanja trebalo da bude jednostavno i bez stresa.

Zato smo kreirali kompletan spektar knjigovodstvenih usluga dizajniranih da odgovore na svaku vašu potrebu. Naše usluge obuhvataju:

 • Knjigovodstvo
 • Računovodstvo
 • Poresko savetovanje
 • Predaja porskih prijava
 • Prijave i odjave radnika
 • Sastavljanje ugovora
 • Sve vrste obračuna poreza
 • Predaja završnih računa

Lokacija - Beograd na vodi

Lokacija naše knjigovodstvene agencije u Beogradu je prestižni Beograd na vodi, na adresi
Bulevar Vudroa Vilsona 17, Sole – Zgrada B, stan 003.

Iskustva klijenata

Retko dodjes do Knjigovodje koji stvarno vodi racuna i želi da ti pomogne. Goran je uvek na raspolaganju, brzo odgovara na pitanja i brzo resava stvari sto je meni jako bitno. Svidja mi se i ti sto pored racunovodstva želi najbolje za mene, stalno postavlja pitanja o mom poslu i motivise me da postignem vise.

Most of all in your company I appreciate the efficiency and readiness to help at any moment. You help on all issues that interest me and help develop my business!

Izuzetno smo zadovoljni radom knjigovodstvene agencije Goldman. Njihov neposredni odnos sa klijentima, tačnost i efikasnost u radu su glavni činioci koji ih razlikuju od drugih. Svojim svesno i kvalitetno obavljenim poslom klijentu ulivaju sigurnost. To osećanje da o Vama uvek neko brine i da ste uz njihove instrukcije uvek na pravom putu je njihov adut. Srdačno ih preporučujemo.

Ne mogu da verujem da neko u Srbiji radi ovako dobro. Goran redovno šalje obaveštenje PDV preseka, dobijam i sve uplatnice koje treba da platim za državu, podsetnike ako nešto nisam platio, iz njegove agencije odgovaraju na poruke najčešće u roku od nekoliko minuta, pomaže firmi i kao profesionalni poreski konsultant, vrlo je ažuran na svim poljima. Jedno deset nivoa iznad PBC i Aktive u svim poljima i bilo koje druge prosečne knjigovodstvene agencije u Srbiji! 25 zvezdica bih dao da mogu!

Goldman Agency led by the charismatic and ever-helpful Goran is a great company to be associated with. The knowledge base and its applications by them are of the highest standards. The agency has been instrumental in setting up the company bookkeeping and accounts and taxation matters with utmost efficiency and care. The procedures are extremely streamlined and the agency handhelds you at every stage. Goran has been always helpful at every stage of accounts and has walked the extra mile to help settle down and run the company affairs and taxation without any hurdles. A highly professional company that is strongly recommended for the association.

Preciznost, tacnost i aktualnsot mi je bitno kod knjigovodje, to sve nalazim kod Goldman agencije. Nemam utisak da pitanja stavraju problem i ljubazno predjemo stavke koje mi pomažu da unapredim firmu. Nije agencija što samo odradi papire koje donesem, vec imam i osećaj da da se brinu o pojedincima i ne tretiraju klijenta kao da je neki broj.

Veoma sam zadovoljna sa knjigovodstvenom agencojom. Profesionalni i veoma ažurni što posebno cenim. U svakom momentu su dostupni i stripljivu u svom radu sa klijentima. Sve preporuke, najbolji su.

I am so glad that I was advised to sign up with the Goldman Agency when I arrived in Serbia to start a business here. For a very reasonable price, I got walked through all the processes of registering my legal entity, submitting necessary applications, issuing electronic signatures, filing, and paying taxes. I feel incredibly confident running my business knowing that I'm covered by the top-notch professionals from this accounting agency. Goldman Agency is my number 1 recommendation for any foreign people willing to start a business in Serbia.

Imam dugogodišnje iskustvo u radu sa privrednim društvom (društvima) i naravno iskustvo sa nekoliko knjigovodstvenih agencija. Odgovorno tvrdim da je "Goldman" agencija premašila sva moja očekivanja. Veoma profesionalna ekipa na čelu sa Goranom učinila je da komunikacija između agencije i klijenta postane jako brza, efikasna i učinkovita. Mladi ljudi pa komuniciramo e-mail-om, ponekad telefonom uvek dostupni sve se radi bez puno nepotrebnih ličnih sastajanja, bez puno papirologije ustvari bez ikakve papirologije. Dakle savremeno i maksimalno olakšano za nas klijente. Moja preporuka u svakom smislu.

Prezadovoljni smo saradnjom sa Goldman agencijom. Vrlo su profesionalni i predani svom poslu. Sve pohvale za ceo tim, a narocito za Gorana koji je nama dostupan 24/7 i uspesno resava nase zahteve. Sve preporuke!

Goldman Agencija

Zakažite Besplatne Konsultacije

Goldman je knjigovodstvena agencija u Beogradu i Novom Sadu, koja svojim klijentima pruža i online saradnju. Vaš poslovni uspeh je naš prioritet i sa zadovoljstvom ćemo Vam pružiti neophodnu podršku.

Popunjavanjem ove fome ste korak bliže ka:

 • Uspešnijem poslovanju
 • Dobijanju stručnih saveta
 • Uštedi troškova
 • Boljem upravljanju finansijama
be2f416d7cb0cec4
IFAC